Fa més de 15 anys que treballem al Pirineu construint llocs webs per emprenedors locals.

Som col·lectiu de creatius que podem oferir serveis integrats com fotografies, vídeos, traduccions, il·lustracions i màrqueting natural entenent i transmetent la idea i el context del teu projecte. Perquè fem servir i estem enamorats dels teus productes!

Ens caracteritza fer webs que expliquen una història que resumeix el més important del teu projecte. Els humans sempre recordem les històries autèntiques i no aquelles que ens volen vendre alguna cosa a primera vista.

Construir un lloc web és un procès valent. És un moment emocionant, potentment enriquidor per créixer i expandirse. Estem aquí per ajudar-te en tot aquest procés, per que et puguis deixar anar. I deixar que tot sigui intuïtiu, autèntic, divertit i satisfactori.

I per que tot estigui sempre al seu lloc, continuem al teu costat un cop acabat el lloc web. Com si fos un arbre fruiter: germinem la teva llavor amb passió, el plantem en un lloc ben fèrtil, el reguem sempre que cal, el protegim de les inclemències i li donem molt amor perquè puguis recollir els fruits! I a més, t’aconsellem com anar a vendre-ho al mercat.