Tot això és el que inclou una web natural bàsica a Pirene:

Una estratègia autèntica i eficaç

T’ajudarem a narrar amb claredat i com si fos un conte, el més important del teu projecte per tal d’apassionar i captivar als clients amb els que t’agradaria treballar.

Connectarem amb la teva audiència

Primer dissenyarem la pàgina principal. Mostrarem en un portfoli la teva feina, els teus productes o els serveis. Publicarem un blog per compartir les teves idees i experiències. Crearem un apartat amb desplegables per autorespondre totes les preguntes que acostumen a fer-se els visitants abans d'adquirir els teus serveis. Dissenyarem un formulari de contacte avançat per generar l'acció que hem plantejat a l'estratègia.

Tot clar i sempre a la vista

Dissenyarem un 'peu' per totes les pàgines on apareixen els enllaços a: la informació més rellevant, el teu contacte, la informació legal (RGPD), les preguntes més freqüents, les teves xarxes socials preferides i a tot allò que cal recalcar i que cal que sempre estigui present .

Fàcil d'arribar i entendre

Farem un estudi de quines son les paraules clau que et calen per aparèixer als primers llocs dels cercadors i les configurarem globalment a totes les pàgines. Ens assegurarem de que tot es vegi molt bonic a qualsevol pantalla, que sigui fàcil d’entendre i que es carregui molt ràpid.

I enlaira't...

I finalment, t’ensenyarem com funciona tot per que siguis autònom o ens pots sol·licitar assistència personalitzada i ho farem nosaltres. T’explicarem com treballar el posicionament natural bàsic i enamorar als cercadors. Com crear contingut efectiu i generar accions per atreure més clients.

Sempre a punt!

El primer any inclou allotjament ultra-ràpid i ecològic; màxima seguretat; tot el programari sempre actualitzat; consultoria per assegurar-nos que tot està sempre al seu lloc; i 2 hores d’assistència personalitzada per els canvis que convinguin.

Tot el que et cal per fer creixer el teu projecte per 780€. Comencem?

Si vols anar més enllà, podem aportar un ampli ventall de serveis integrats:

Programari avançat

Demana’ns més informació si vols afegir al teu web una botiga online pels teus productes o serveis; si et cal un calendari o una llista d’esdeveniments i permetre que els visitants confirmin la seva assistència. Si vols treballar intensament el teu posicionament o si et cal connectar amb la teva audiència amb eines de comunicació fàcils, humanes i efectives.

Serveis integrats amb experts

Som un aixam de creatius, així que si la vols fer encara més potent i professional pots contractar un traductor profesional per fer-la en més idiomes o un assessor lingüístic per arrodonir el text; un expert en màrqueting que t’ajudi en la creació de contingut; un dissenyador gràfic per fer un logo o il·lustracions personalitzades; o un fotògraf especialitzat en retrats, interiors o vídeos per explicar amb imatges el teu projecte.
[text_effects text_mid=”natural, clara, autèntica, bonica, emotiva, ràpida” text_effect=”typing” text_before=”Una web” text_after=”pot fer-te sentir bé!” text_align=”left” animation_speed=”slow” middle_text_color=”#88b04b” font_color=”#000000″]