Skip to main content

Senzill i transparent:

Què carai és això de les webs naturals?

 

Són webs que destaquen per una estratègia clara, autèntica i transparent per atraure molts més clients (i millors) d’una manera íntegra i honesta.

Un cop hem explorat el teu projecte i hem entès el context, narrem a través d’una història allò que defineix la teva identitat i et diferencia. Que reflecteixi els teus valors, amb l’objectiu d’establir un vincle emocional i fer-li arribar de manera eficaç un missatge determinat. Els humans sempre recordem les històries autèntiques i no aquelles que ens volen vendre alguna cosa a primera vista.

Definim un camí intuïtiu per guiar al teu públic (aquells que realment estan interessats i amb els que vols connectar). El conduïm cap al teu producte d’una manera consistent, que generi una relació beneficiosa per tots dos i que perduri en el temps.

Fem servir tècniques ancestrals per apassionar, combinades amb modernes tecnologies que ens asseguren que tot es carrega ràpidament i es veu preciós a qualsevol pantalla. Sempre amb un plantejament sòlid, sostenible i assequible econòmicament segons la mida del projecte i el seu context.

T’ajudem a propagar i difondre el teu missatge de manera original i efectiva. Sense avorrir ni entabuixar, sense perdre el temps, ni fer-lo perdre a la resta ! Et proposem un màrqueting més humà i profitós.

Qui són els vostres clients?

 

Ja fa més de 15 anys que difonem un màrqueting més humà per projectes sostenibles i locals: Des de músics i artistes fins a artesans i agricultors orgànics; yoguis i terapeutes holístics, escoles alternatives; turisme conscient, projectes mediambientals i construcció ecològica; i tots aquells que es preocupen per la seva comunitat i la justícia social.

Quin preu té una web natural i què inclou?

 

Per 640 € construïm webs naturals bàsiques que inclouen:

Una estratègia que narra amb claredat el més important del teu projecte per apassionar i captivar els clients amb els quals t’agradaria treballar.

Després dissenyarem la pàgina principal. Mostrarem en un dossier la teva feina, els teus productes o els teus serveis. I programarem un formulari de contacte per generar l’acció que hem plantejat a l’estratègia.

Definirem un camí intuïtiu per guiar el teu públic a través de la web (menú superior, peu de les pàgines, enllaços interns i la llei de protecció de dades) perquè tot sigui clar, transparent i estigui sempre a la vista.

Farem un estudi de quines són les paraules clau que et calen per aparèixer als primers llocs dels cercadors i les configurarem globalment a totes les pàgines. Ens assegurarem que tot es vegi molt bonic en qualsevol pantalla, que sigui fàcil d’entendre i que es carregui ben de pressa.

I si vull una web amb programari avançat?

 

Demana’ns més informació si vols afegir a la teva web una botiga online per als teus productes o serveis, o si et cal un calendari o una llista d’esdeveniments per permetre que els visitants confirmin la seva assistència. Però també si vols treballar intensament el teu posicionament o si et cal connectar amb la teva audiència a través d’eines de comunicació fàcils, humanes i efectives.

Et farem un pressupost amb un plantejament que sigui efectiu, sostenible i assequible econòmicament segons la mida del projecte i el seu context.

I si em falten fotos? I si vull traduir-la? Feu il·lustracions i logotips?

 

Som un eixam de creatius, així que si la vols fer encara més potent i professional t’oferim un ampli ventall de coneixements i serveis integrats, com ara traductors nadius per fer-la en més idiomes o un assessor lingüístic per arrodonir el text, un expert en màrqueting que t’ajudi en la creació de contingut, un dissenyador gràfic per fer un logotip o il·lustracions, o un fotògraf per fer retrats, imatges de producte o de fons, i vídeos o documentals.

Quin preu tenen l’allotjament, el manteniment i l’atenció personalitzada?

 

L’allotjament al servidor, el manteniment, les actualitzacions del programari i dues hores d’atenció personalitzada tenen un cost de 140 € anuals.

Amb aquestes dues hores, normalment tens cobertura per als canvis bàsics que es fan cada temporada. Si et cal més assistència, el cost és de 38 € l’hora. També pots comprar packs de cinc hores per 160 €.

Si vols fer canvis més avançats i anar més enllà amb la teva web, podem arribar a llocs d’ensomni amb prestacions molt potents.

Feu descomptes?

 

Sí! Cada any fem una web totalment de franc per a un projecte o una associació als Pirineus que es preocupi i lluiti per la comunitat i/o la natura. També fem dues webs anuals al 50 % per a projectes locals relacionats amb la permacultura o el coneixement ancestral local.

Com que ens agrada molt el que fan els nostres clients, de vegades ens impliquem en el seu màrqueting, la seva web i el seu sistema de comercialització a canvi d’una petita participació en el projecte.

Si t’interessa optar a aquestes modalitats, no dubtis a comunicar-nos-ho quan comencem a treballar conjuntament!

A part d’això, la publicitat que més ens agrada són les recomanacions que fan els nostres clients als seus amics. Així, ens assegurem que saben quin tipus de feina fem i com treballem, i tot flueix millor. Quan arriba un nou client recomanat, a tots dos els regalem dues hores d’atenció personalitzada.

I un cop hem acabat de construir la web?

 

La mantenim al dia i oferim atenció personalitzada després de la creació, per assegurar-nos que tot està sempre a lloc i que ens divertim, estem satisfets de com funciona i ens podem sentir orgullosos del que fem!

 

Podré espavilar-me jo sol amb la web un cop acabada?

 

Segur que sí! La plataforma està pensada per a això, i t’ensenyarem a fer canvis de text i imatges molt fàcilment.

Quan veus la web, només has de clicar sobre el text o la imatge (amb el teu usuari i contrasenya) i pots modificar-la mentre veus com queda! A més, tens dues hores d’atenció personalitzada anuals gratuïtes.

De totes maneres, sempre dissenyem les webs amb un plantejament sòlid, sostenible i assequible econòmicament segons la mida del projecte i el seu context.

 

Com puc saber que ens entendrem?

 

Segur que ens entenem si…

t’agrada que els llocs conservin el seu encant, la flora i fauna autòctones, la seva música i el seu art, els negocis locals, i la seva cultura i identitat. I no creus en el model capitalista actual basat en l’especulació a qualsevol preu i sense respecte per la comunitat ni la natura.

t’agrada conservar el coneixement ancestral, viure el present i lluitar per un futur amb un model econòmic a llarg termini, sensible a les necessitats de cada lloc específic i conscient del medi ambient.

En definitiva… que t’agrada el pa fet amb massa mare i farina local i ecològica, que ha fermentat a poc a poc i que ha estat cuit al forn de llenya. I detestes el pa del súper: precongelat, elaborat amb farines de baixa qualitat i llevats químics, i cuit en 30 minuts…

 

Per on us moveu?

 

Som l’eixam català que es mou a banda i banda dels Pirineus, des del pic de l’Aneto fins al cap de Creus. Provenim del rusc principal The Story Telling Site, que actua per zones rurals de diferents llocs del planeta difonent un màrqueting més humà, íntegre i natural.

Recorrem aquest camí ancestral, sense fronteres. Un camí que feien els antics druides i, més tard, els bons homes, fins a la cova de Pirene. Volem contribuir a comunicar projectes bonics a internet amb una estratègia honesta, consistent i eficaç.

Ens pots trobar connectats a qualsevol racó de la natura, des de la Val d’Aran o Arieja fins al Pallars, l’Alt Urgell, el Conflent, la Cerdanya, el Berguedà, el Ripollès, el Vallespir, el Capcir, la Fenolleda, el Rosselló, la Garrotxa, l’Empordà…

Si et frisa la idea i el teu projecte està localitzat en una altra zona rural del planeta, contacta amb nosaltres, potser ja hi ha algunes abelles exploradores del nostre rusc creant un nou eixam a prop teu…

 

Si sou tan hippies, feu factura?

 

Sí, tot és 100 % legal i transparent. Som un col·lectiu de creatius que ens movem i treballem per i des de diferents països de la Comunitat Europea.

 

Soc un creatiu als Pirineus i m’agradaria col·laborar amb vosaltres!

 

Ens agrada conèixer, col·laborar i incorporar nous membres a la tribu. Ens permet creuar diferents punts de vista, aportar un ampli ventall de coneixements i oferir serveis integrats! Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu de seguida!